SİVAS / MERKEZ - Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

6. ve 7. SINIF VELİ TOPLANTISI

Ortaokul 6. ve 7. sınıf veli toplantımızı geniş katılımla gerçekleştirdik. Okul müdürümüz, müdür yardımcımız, rehber öğretmenimiz ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla okul kütüphanemizde yapılan toplantıda velilerimize; öğrencilerimizin akademik başarıları, sosyal gelişimleri,  verimli ders çalışma yöntemleri, kılık kıyafet düzeni, okul güvenliği, okula giriş çıkış saatleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonunda branş ve sınıf rehber öğretmenlerimiz, velilerimizle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, öğrencilerin derslere motivasyonlarının sağlanması konularında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

20-09-202420-09-202420-09-2024

Yayın: 20.09.2024 - Güncelleme: 20.09.2024 09:16 - Görüntülenme: 37